خرید درب اتوماتیک شیشه ای

با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی انجام کارها راحت تر شده است به طوری که ابزار و وسایل نیز بر اساس راحتی و نیاز انسان طر احی میشوند. درب اتوماتیک شیشه ای یکی از این وسایل است که رفت و آمد از طریق وروردی و خروجی ساختمان ها را آسان تر کرده است. همان طور که از نام این درب مشخص است، به طور اتوماتیک باز و بسته میشود که البته انواع مختلفی دارد و شما میتوانید بر اساس نیاز و سلیقه خود دست به انتخاب بزنید. توصیه میکنیم برای خرید درب شیشه ای اتوماتیک در انواع آن به سایت کالا بست مراجعه کنید و بهترین نوع درب شیشه ای اتوماتیک را سفارش دهید.

درب های شیشه ای اتوماتیک مخصوص ساختمان هایی هستند که تردد در آن ها زیاد است نظیر ساختمان های اداری و تجاری و … . درب های شیشه ای اتوماتیک علاوه بر اینکه عبور و مرور را آسان تر میکنند، بر زیبایی و جذابیت ساختمان می افزایند. علاوه بر این از هدر رفتن انرژی بر اثر باز و بسته شدن نا منظم درب های عادی جلوگیری میکنند. توجه داشته باشید که درب های اتوماتیک شیشه ای با درزبندی کامل لولای در از ورود و خروج هر گونه آلودگی و همچنین اتلاف انرژی جلوگیری میکنند. درب های اتوماتیک شیشه ای در دو نوع لولایی و کشویی طراحی میشوند که البته هر یکی از آن ها نیز انواع مختلفی دارند که در ادامه اشاره خواهیم کرد.

سایت کالابست انواع مختلفی از درب شیشه ای اتوماتیک را عرضه میکند، با ما همراه باشید.

خرید درب اتوماتیک شیشه ای از کالا بست
خرید درب اتوماتیک شیشه ای از کالا بست

درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ

کاربرد درب شیشه ای اتوماتیک اسلایدینگ یا همان کشویی به نسبت دیگر درب های اتوماتیک شیشه ای بیشتر است و طراحان ساختمانی اغلب ترجیح میدهند از این مدل در مکان های نظیر فرودگاه ها و ترمینال ها استفاده کنند. نام دیگر این درب، درب شیشه ای خطی نیز میباشد، به این دلیل که ساختار بسیار ساده ای دارد و پنل های آن تنها بر روی یک خط راست قرار گرفته اند. در این نوع درب پنل های مورد استفاده به صورت کشویی میباشند که دارای یک سنسور چشمی در بالای خود هستند، وقتی فرد یا جسمی به درب نزدیک میشود، سنسور چشمی فعال شده و درب باز میشود و پس از عبور فرد نیز درب به طور خودکار بسته میشود. کارکرد این درب بدین گونه است که در این نوع از درب یکی از پنل ها به طور ثابت در قسمت وروردی قرار گرفته و دیگری متحرک است، وقتی سنسور چشمی فعال میشود، بخش متحرک بر روی بخش ثابت جمع میشود. توجه داشته باشید که اگر ورودی شما کوچک است میتوانید تنها از یک باز شونده استفاده کنید ولی اگر ورودی نسبتا بزرگی دارید بهتر است از دو باز شونده یعنی دو لت بازشونده و دو لت ساده استفاده کنید.

درب اتوماتیک کشویی کالا بست
درب اتوماتیک کشویی کالا بست

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

درب های شیشه ای تلسکوپی نیز یکی دیگر از مدل های پرکاربرد درب های شیشه ای میباشد که در مکان های پر تردد به کار گرفته میشود. علت اینکه بیشتر از این نوع درب شیشه ای در مکان های پر رفت و آمد استفاده میکنند این است که این درب بسیار روان است و به سرعت باز و بسته میشود. عملکرد این درب به صورت کشویی میباشند ولی تفاوتی که درب تسلکوپی با درب کشویی دارد، این است که درب تلسکوپی بیشتر روی هم جمع میشود بدین منظور که لت های آن بیشتر روی هم می آیند و در نتیجه فضای بزرگ تری را برای عبور و مرور به وجود می آورند. به همین دلیل استفاده از این درب برای مکان هایی که فضای کوچک تری برای عبور و مرور دارند بسیار مناسب است. با توجه به این که در این نوع درب حدود 70 درصد از فضای ورودی شما قابل عبور و مرور است، استفاده از آن در بیمارستان ها، ادارات و بانک ها به شدت توصیه میشود.

درب اتوماتیک شیشه ای گردان

همان طور که از اسم درب شیشه ای گردان معلوم است، این درب به صورت دایره ای میباشد که پنل های آن هنگام باز و بسته شدن به دور محور خود میچرخند. این درب نیز مخصوص مکان هایی است که فضای کوچک تری برای عبور و مرور دارند. نکته حائز اهمیت این است که درب شیشه ای گردان زیبایی و جذابیت خاصی به نمای ساختمان میدهد. با توجه به ساختار منحصر به فرد این درب، از آن میتوان هم به عنوان درب ورود و هم به عنوان درب خروج استفاده کرد. در گذشته و در برخی مکان ها از درب های شیشه ای گردان قدیمی استفاده میکردند. این درب ها با نیروی دست باز و بسته میشدند و استفاده از آن به نسبت نوع اتوماتیک سخت تر بود ولی در نوع اتوماتیک درب گردان، موتور کوچک بالای درب کار نیروی دست را انجام میدهد. در بالای درب یک سنسور چشمی به کار گرفته شده است که وقتی فعال میشود، درب به طور خودکار میچرخد. با توجه به اینکه این درب همیشه یا باز است و یا بسته، از اتلاف انرژی جلوگیری میکند. ضمن اینکه با توجه به داشتن فضای زیادی برای عبور و مرور برای اماکن تجاری که همواره حمل بار از درب های آن صورت میگیرد، بسیار مناسب است.

درب اتوماتیک گردان کالا بست
درب اتوماتیک گردان کالا بست

درب اتوماتیک شیشه ای کرو

انتخاب درب مناسب برای ساختمان، یکی از عواملی است که بر زیبایی ساختمان می افزاید در نتیجه استفاده از درب هایی که هیچ گونه تناسبی با نمای ساختمان ندارند، میتواند از زیبایی و چشم نوازی ساختمان بکاهد. برخی از ساختمان ها به حالت دایره ای طراحی میشوند، اگر برای چنین ساختمانی از درب های شیشه ای استفاده کنیم، شاید خیلی خنده دار به نظر بیاید. طراحان ساختمانی برای ساختمان هایی که حالت دایره ای دارند و یا دایره شکل هستند از درب شیشه ای کرو استفاده میکنند به این علت که این درب ها نیز همانند ساختمان دایره شکل هستند. نام دیگر این درب ها، درب های قوسی یا منحنی شکل میباشد. این درب ها به صورت نیم دایره یا دایره کامل طراحی میشوند که نوع آن را شما میتوانید بر اساس فضای مورد نظر و سلیقه خود انتخاب کنید. وقتی شما از حالت دایره کامل درب استفاده میکنید، در ابتدا وقتی به سنسور اول نزدیک میشوید، دو لت اول باز میشوند و سپس وقتی به سنسور چشمی دوم نزدیک میشوید، دو لت دوم باز میشوند.

درب اتوماتیک کرو
درب اتوماتیک کرو

درب اتوماتیک شیشه ای تاشو

درب اتوماتیک شیشه ای تاشو همانند درب های لولایی عمل میکند با این تفاوت که شعاع حرکتی درب تاشو خیلی کمتر از درب های لولایی است و همین باعث میشود که بتوان از آن در فضا های به نسبت کوچک استفاده کرد. در واقع درب های تاشو از وسط خود تا و روی خود جمع میشوند. میتوان گفت که این درب ها بسیار شبیه به درب اتوبوس های قدیمی هستند. این درب ها حداکثر فضا را در اختیار شما قرار میدهند در نتیجه برای درب های اضطراری بسیار مناسب هستند.

درب اتوماتیک شیشه ای مثلثی یا همان زاویه دار

با توجه به اینکه ساختار و طراحی ورودی های ساختمان های مختلف متفاوت است در نتیجه برای هر ورودی نمیتوان یک درب ثابت استفاده کرد. برخی از ورودی ها در قسمت گوشه ساختمان واقع میشوند و فضای خیلی کوچکی برای عبور و مرور دارند، در چنین مواقعی میتوان از درب های اتوماتیک شیشه ای مثلثی یا زاویه دار استفاده کرد. عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای زاویه دار همانند درب کشویی است با این تفاوت که به جای این که به صورت مماس بر هم قرار بگیرند به صورت زاویه دار کنار هم قرار میگیرند. علاوه بر این دیگر در این نوع درب سنسور خطی به کار نمیرود و از سنسور ماکرویو استفاده میشود. درب اتوماتیک شیشه ای زاویه دار نمای خاصی به ساختمان میدهد و بر زیبایی آن می افزاید.

درب اتوماتیک مثلثی
درب اتوماتیک مثلثی

درب شیشه ای اتوماتیک لولایی

درب شیشه ای اتوماتیک لولایی به دو حالت تک لنگه و دو لنگه طراحی میشود. بیشترین کاربرد این درب برای ورودی پارکینگ ها میباشد. درب های لولایی تک لنگه از یک لت تشکیل شده اند که به سمت چپ یا راست باز میشوند. ولی در درب های دو لنگه، درب ها به دو طرف و به صورت هماهنگ باز میشوند.

مزایای استفاده از درب های شیشه ای اتوماتیک

جلوگیری از اتلاف انرژی و صرفه جویی در آن: با توجه به اینکه درب های اتوماتیک شیشه ای به صورت خودکار باز و بسته میشوند در نتیجه این درب ها مدت زمان زیادی باز نمی مانند و از هدر رفتن انرژی جلوگیری میشود. بنابراین میتوان گفت که استفاده از درب اتوماتیک شیشه ای باعث صرفه جویی در مصرف انرژی میشود.

جلوگیری از ورود هر نوع آلودگی به داخل ساختمان: درب های اتوماتیک شیشه ای ورودی شما را به طور کامل درز بندی میکنند در نتیجه با استفاده از درب های اتوماتیک شیشه ای دیگر لازم نیست شما نگران ورود گرد و غبار و آلودگی به داخل ساختمان خود باشید.

استفاده حداقلی از فضای ورودی و ساختمان: شما میتوانید درب های اتوماتیک شیشه ای را در اندازه های دلخواه خود و بر اساس محل مورد نظر سفارش دهید و طراحی کنید. ضمن اینکه این درب ها در مقایسه با درب های سنتی و قدیمی کمتری فضای موجود را اشغال میکنند.

کمک به افزایش زیبایی و جذابیت ساختمان: درب های اتوماتیک شیشه ای ظاهر خاصی به ساختمان شما میدهند و بر زیبایی آن می افزایند.

باز و بسته شدن نرم و بی صدا: درب های اتوماتیک شیشه ای به صورت آرام و بی صدا باز و بسته میشوند و برای محیط هایی که نیاز دارید در ساکت ترین حالت ممکن باشید، بسیار مناسب میباشند.

امنیت بالا: این درب ها امنیت بالایی دارند و به راحتی نمیتوان در صورت قفل شدن آن را باز کرد.

باتری بک آپ درب های اتوماتیک: شاید فکر کنید اگر برق ساختمان قطع شود، درب های اتوماتیک دیگر باز و یا بسته نمیشوند این در حالی است که درب های اتوماتیک دارای یک باتری بک آپ هستند تا در صورت قطع برق، انرژی لازم برای حرکت موتور درب را تامین نماید.

استفاده راحت افراد ناتوان از درب های اتوماتیک: با توجه به اینکه برای باز و بسته نمودن درب های اتوماتیک شیشه ای نیازی به استفاده از نیروی دست نداریم، بنابراین افراد مسن و ناتوان به راحتی میتوانند از این درب ها تردد نمایند. ضمن اینکه در برخی از مکان ها نظیر آزمایشگاه ها و یا مکان های استریل نیاز داریم دست هایمان به درب برخود نکنند، در نتیجه استفاده از درب های اتوماتیک میتواند گزینه مناسبی برای این محیط ها باشد.

با توجه به دارا بودن چنین ویژگی های منحصر به فردی به شما توصیه میکنیم که حتما در واحد های تجاری و سایر مکان های خود از این درب های شیشه ای اتوماتیک استفاده کنید.

درب اتوماتیک کالا بست
درب اتوماتیک کالا بست

قیمت درب های شیشه ای اتوماتیک

همه افراد معمولا قبل از اینکه به خرید وسیله و یا ابزاری دست بزنند، دوست دارند از قیمت آن مطلع باشند. درب اتوماتیک شیشه ای از آن وسایلی است که موارد زیادی بر روی قیمت آن تاثیرگذار است. با کالا بست همراه باشید.

اپراتور درب اتوماتیک شیشه ای

اپراتور درب شیشه ای اتوماتیک یکی از قطعه های بسیار مهم و حیاتی در درب است و لازم است که نوع با کیفیت آن را برای کارایی بهتر درب تهیه کنید. اپراتور اجزای مختلفی نظیر مرکز کنترل، موتور، تسمه ها، سنسور و چشمی دارد. با توجه به اهمیت بالای این قطعه در درب اتوماتیک حدود 40 درصد از کل هزینه درب را شامل میشود.

فریم یا همان کاور درب شیشه ای اتوماتیک

اگر ترجیح شما استفاده از درب های شیشه ای فریم دار است باید کارایی و کیفیت فریم ها را نیز بررسی کنید. ذکر این نکته ضروری است که اگر شما بخواهید حداقل از فریم های معمولی استفاده کنید، باید حدود 35 درصد از کل هزینه درب را برای آن در نظر بگیرید. البته اگر بخواهید کیفیت فریم های خود را بالا ببرید، میتوانید این هزینه را به 50 درصد کل هزینه درب اختصاص دهید. فریم ها انواع مختلفی دارند و فریم های آلومینیومی ساده، فریم های آلومینیومی آنادایز و فریم های استیل انواعی از آن ها است. توجه داشته باشید که فریم های استیل نسبت به فریم های آلومینیومی کیفیت بیشتر و بالاتری دارند که خود فریم های استیل نیز در دو نوع میباشند. یکی از آن ها فریم ساده استیل است که اگر اشیائی به آن ها برخورد کند، هیچ گونه آسیبی نمیبیند ولی با توجه به اینکه هم اکنون در داخل ایران تولید نمیشود قیمت بسیار بالایی دارد. یکی دیگر از آن ها نیز فریم روکش استیل میباشد که جنس زیره آن آلومینیوم بوده و جنس رویه آن استیل است. این فریم کاربرد بالایی دارد و در اماکن مختلفی از آن ها استفاده میشود. این نوع از فریم در دو رنگ طلایی و نقره ای عرضه میشود. شایان ذکر است که قیمت فریم روکش استیل نسبت به فریم های کوره ای حدود دو برابر گران تر است.

شیشه سکوریت درب شیشه ای

در گذشته شیشه سکوریت قیمت کمتری داشت و درصد کمتری از هزینه کل درب را شامل میشد، این در حالی است که امروز قیمت شیشه سکوریت افزایش یافته است و حدود 10 الی 15 درصد از قیمت کل درب شیشه ای را شامل میشود. شیشه های سکوریت انواع مختلفی دارند که در این بین شیشه سکوریت بی رنگ قیمت به نسبت ارزان تری دارد.

تجهیزات جانبی همراه درب شیشه ای اتوماتیک

در کنار همه این موارد، تجهیزات دیگری وجود دارد که شما میتوانید در صورت نیاز و بر اساس علایق خود این موارد را انتخاب کنید. به عنوان مثال باتری بک آپ که در هنگام قطع برق انرژی لازم برای باز و بسته نمودن لت های درب را تامین میکند.

تماس با ما